Back

Termeni și condiții

PREAMBUL

Site-ul www.profedu.ro este proprietatea Asociatiei Profedu, Cod Unic de Identificare: RO38615739 din Sos. Salaj, Nr 275B, Bloc 1, Ap 5, Sector 5, Bucuresti. Oferit spre folosire catre Profedu Acces, CUI: 41227877, Numar Inmatriculare: J40/7458/2019, Sos. Salaj, Nr 275B, Bloc 1, Ap 5, Sector 5, Bucuresti

Acest website este operat de catre Asociatia Profedu. In spatiul acestui website, termenii “noi” si toate declinarile gramaticale se refera la Asociatia Profedu. Asociatia Profedu ofera acest website, incluzand toate informatiile, facilitatile si serviciile, catre Dumneavoastra, utilizatorul, oferta fiind conditionata de acceptarea prealabila de catre Dumneavoastra a tuturor termenilor, conditiilor, politicilor si notificarilor mentionate in acest document.

Vizitand site-ul nostru veti fi implicati in “Serviciu” si acceptati sa respectati urmatorii Termeni si Conditii (“Termeni ai Serviciului”, “Termeni”, “Contract”, “Termeni de utilizare”, etc), inclusiv acei termeni si conditii suplimentare precum si politicile la care se face referire aici si/sau prin hyperlink-urile disponibile. Acesti “Termeni si Conditii” se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, incluzand, fara a se limita, la utilizatorii care sunt browser-e, vanzatori, clienti, comercianti si/sau contributori de continut.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti “Termeni si Conditii” inainte de a accesa sau vizita site-ul nostru. Accesand sau utilizand orice parte a acestui site sunteti de acord sa respectati acesti “Termeni si Conditii”. Daca nu sunteti de acord cu toti termenii si conditiile din acest contract atunci nu ar trebui sa folositi nici o parte a acestui website sau vreun serviciu oferit prin intermediul acestuia. Daca acesti “Termeni si Conditii” sunt considerati o oferta, acceptarea este limitata expres la acesti “Termeni si Conditii”.

Orice facilitate noua sau instrument care vor fi adaugate acestui website se vor supune de asemenea acestor “Termeni si Conditii”. Puteti consulta oricand ultima versiune a acestor “Termeni si Conditii” in acesta pagina. Ne rezervam dreptul de a actualiza, schimba sau inlocui orice parte a acestor “Termeni si Conditii” prin publicarea actualizarilor si/sau schimbarilor in acest website. Este responsabilitatea Dumneavoastra sa verificati periodic aceasta pagina pentru schimbari. Uzul continuu si accesarea site-ului dupa publicarea oricaror schimbari in “Termeni si Conditii” constituie acceptarea acestor schimbari.

 

SECTIUNEA 1. TERMENII ACESTUI WEBSITE

Acceptand acesti “Termeni si Conditii” consimtiti ca sunteti major  si ne-ati dat consimtamantul sa permitem minorilor aflati in tutela Dumneavostra sa foloseasca acest website.

Nu puteti folosi serviciile noastre in nici un scop ilegal sau neautorizat si nici nu puteti, prin folosirea serviciilor oferite, sa incalcalti orice lege in vigoare (incluzand aici dar fara a se limita la legile dreptului de autor).

Este interzisa transmiterea oricaror “viermi” sau “virusi” informatici sau orice cod de natura distructiva sau nu catre acest website.

Orice incalcare a oricaror termeni cuprinsi in “Termeni si Conditii” va rezulta in incetarea imediata serviciilor furnizate si a prezentului contract.

 

SECTIUNEA 2. CONDITII GENERALE

Ne rezervam dreptul sa refuzam furnizarea serviciilor catre oricine, din orice motiv si oricand.

Dumneavoastra intelegeti ca informatiile pe care ni le transmiteti (nefiind incluse aici informatiile bancare/financiare) (a) pot fi transmise necriptat si implica transmiterea lor prin diverse retele; si (b) pot suferi unele mici schimbari pentru a se conforma si adapta la cerintele tehnice ale retelelor sau dispozitivelor. Informatiile bancare, ale cardurilor de credit/debit, sunt intotdeauna encriptate in timpul transferului in diferite retele.

Sunteti de acord sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau abuzati orice parte a serviciului furnizat, a serviciului folosit sau a serviciului accesat sau oricare parte a website-ului prin care serviciul este oferit, fara permisiunea expresa scrisa din partea noastra.

Titlurile folosite în prezentul acord sunt incluse numai pentru comoditate si nu vor limita sau afecta în vreun fel acesti termeni.

 

SECTIUNEA 3. ACURATETEA, INTEGRITATEA SI VALABILITATEA INFORMATIILOR

Noi nu suntem responsabili daca informatiile oferite in acest site nu sunt precise, complete sau actualizate. Materialele din acest site, inclusiv imaginile, sunt oferite doar pentru informare generala si nu ar trebui sa fie invocate sau utilizate singure ca baza pentru luarea deciziilor fara consultarea unor surse primare, mai precise, complete sau mai actualizate.

Orice incredere in materialele de pe acest site se face pe propiul risc.

Acest site poate contine anumite informatii istorice. Informatiile istorice, in mod necesar, nu sunt actualizate si sunt oferite doar pentru referinta. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand continutul acestui website dar nu avem obligatia sa actualizam orice informatie in site-ul nostru. Sunteti de acord ca este responsabilitatea Dumneavoastra sa monitorizati schimbarile in site-ul nostru.

 

SECTIUNEA 4. MODIFICAREA SERVICIILOR SI PRETURILOR

Preturile serviciilor noastre pot fi schimbate fara notificare.

Moneda folosita in tranzactiile online prin intermediul acestui site este Leul Romanesc (RON).

Ne rezervam dreptul de a modifica sau intrerupe serviciile oferite (sau orice parte din serviciu sau continut) oricand, fara notificare.

Nu vom fi raspunzatori fata de Dumneavoastra sau fata de orice terta parte pentru orice modificari, schimbari de preturi, suspendare sau discontinuitate a serviciilor oferite.

 

SECTIUNEA 5. PRODUSE SI SERVICII 

Prin intermediul acestui website noi vindem servicii numai in Romania. Ne rezervam dreptul, fara a fi obligati, sa limitam vanzarile serviciilor catre orice persoana, regiune geografica sau jurisdictie. Ne putem exercita acest drept si in ceea ce priveste cazurile individuale. Ne rezervam dreptul sa limitam cantitatile oricaror produse sau servicii pe care le oferim. Orice descriere a serviciilor sunt subiect de schimbare in orice moment, fara notificare, la singura noastra discretie. Ne rezervam dreptul sa oprim furnizarea oricarui serviciu oricand.

Nu garantam ca standardul de calitate al oricarui serviciu, informatie sau alt material obtinut de catre Dumneavoastra se va ridica la nivelul Dumneavoastra de asteptare, sau ca orice eroare in serviciile oferite vor fi corectate.

 

SECTIUNEA 6. LIVRAREA PRODUSELOR SI A SERVICIILOR

Produse: momentan nu avem produse fizice pe site.

Servicii: la finalizarea tranzactiei efectuata cu ajutorul butonului din factura SmartBill, sau de pe site, clientii vor primi un email de confirmare a achizitionarii serviciului, pe baza caruia vor primi datele de acces sau alte detalii ajutatoare.

 

SECTIUNEA 7. POLITICA DE RETUR/ANULARE

Nu vom restitui sau anula  nicio taxa/plata pe care clientul a facut-o deja, indiferent de motivul invocat de client. In cazul in care decideti sa cumparati serivciile noastre, va asumati ca ati luat la cunostinta politica noastra de retur.

 

SECTIUNEA 8. PRECIZIA FACTURARII SI INFORMATIILE CONTULUI

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda pe care o plasati la noi. Noi avem dreptul la totala noastra discretie, sa limitam sau sa anulam orice comanda. Aceste restrictii pot include comenzi plasate de catre sau sub acelasi utilizator, aceeasi carte de credit/debit si/sau comenzi care folosesc aceeasi adresa pentru facturare sau livrare. In eventualitatea in care noi facem o schimbare sau anulam o comanda, noi putem incerca sa va notificam contactandu-va prin email si/sau adresa de facturare sau a telefonului asociat adresei de facturare, trimise noua in momentul in care a fost facuta comanda.

Sunteti de acord sa ne transmiteti informatii actualizate, complete si precise pentru toate comenzile pe care le faceti prin acest website.

 

SECTIUNEA 9. FACILITATI OPTIONALE

Noi putem sa va inlesnim accesul la facilitati oferite de catre terti pe care noi nu le monitorizam si nici nu avem control asupra lor.

Dumneavoastra constientizati si sunteti de acord ca noi oferim accesul catre astfel de facilitati “asa cum sunt” si “asa cum sunt disponibile”, fara nici o garantie, reprezentare a lor sau conditii de vreun un fel si fara nici o imputernicire sau recomandare din partea noastra. Nu vom avea nici o responsabilitate, orice ar aparea de la sau in legatura cu folosirea de catre Dumneavoastra a acestor facilitati optionale a tertilor.

Orice folosire de catre Dumneavoastra a facilitatilor oferite de catre acest website este in intregime la discretia si riscul Dumneavoastra si trebuie sa va asigurati ca sunteti familiarizati si sunteti de acord cu termenii si conditiile sub care aceste facilitati sunt oferite de catre tertii relevanti.

Noi putem, in viitor, sa oferim noi servicii si/sau facilitati prin intermediul acestui website (incluzand publicarea de noi facilitati sau resurse). Asemenea noi servicii si/sau facilitati trebuie de asemenea sa se supuna acestor Termeni si Conditii.

Anumit continut, produse sau servicii disponibile in oferta noastra pot include materiale provenite de la parti terte.

Link-uri ale tertelor parti in acest website va pot redirecta catre terte website-uri care nu sunt afiliate cu noi. Noi nu suntem responsabili pentru examinarea si/sau evaluarea contentului sau acuratetii si noi nu garantam si nu vom avea nici o responsabilitate pentru orice materiale sau website-uri ale tertilor, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale acestor terti.

Noi nu suntem responsabili pentru nici un neajuns sau daune referitoare la cumpararea sau folosirea bunurilor, serviciilor, resurselor, continutului sau oricaror altor tranzactii facute in conexiune cu orice website tert. Va rugam sa va aduceti la cunostinta cu grija politicile si practicile tertilor si sa fiti siguri ca le intelegeti inainte sa va angajati in orice tranzactie sau serviciu. Plangerile, revendicarile, ingrijorarile sau intrebarile referitoare la produsele tertilor trebuie directionate catre acesti terti.

 

SECTIUNEA 10. COMENTARIILE, FEEDBACK-UL SI ALTE CONTRIBUTII ALE UTLIZATORILOR

Cele de mai jos vor fi aplicate in limita legii europene si nationale a protectiei datelor personale (GDPR):

Daca, la cererea noastra, Dumneavoastra ne transmiteti anumite date specifice (de exemplu date pentru intrarea/participarea la diferite concursuri) sau fara a da curs unei cereri ale noastre Dumneavoastra ne trimiteti idei creative, sugestii, propuneri, planuri, materiale grafice sau ale materiale, prin orice mijloace ca de exemplu online, prin email, posta conventionala sau prin alt mod (numite in mod colectiv “comentarii si contributii”), sunteti de acord cu faptul ca noi putem, oricand, fara restrictii, sa le editam, copia, publica, distribui, traducem si in continuare le putem folosi in orice mediu, orice comentarii si contributii pe care Dumneavoastra le-ati trimis catre noi. Noi nu suntem si nu trebuie sa fim sub nici o obligatie (1) sa pastram confidentialitatea oricarui comentariu sau contributie; (2) sa platim orice fel de compensatii pentru orice comentariu sau contributie; or (3) sa raspundem oricarui comentariu.

Noi putem, dar nu avem nici o obligatie in acest sens, sa monitorizam, editam sau sa stergem continut pe care noi il categorisim, la discretia si judecata noastra, ca fiind ilegal, ofensiv, imoral, amenintator, calomnios, defaimator, pornografic, obscen sau discutabil/interpretabil sau care incalca oricare propietate intelectuala a acestor Termeni si Conditii.

Sunteti de acord ca toate comentariile si contributiile Dumneavoastra nu vor incalca orice drept al oricarui tert, incluzand drepturile de autor, viata privata sau alte drepturi personale sau de propietate. De asemenea sunteti de acord cu faptul ca ale Dumneavoastra comentarii si contributii nu vor contine materiale calomniatoare sau ilegale, abuzive sau obscene sau nu vor contine orice virusi de calculator sau alte tipuri de malware, care ar putea afecta in vreun fel functionarea Serviciului sau orice alt site relevant. Nu aveti dreptul sa utilizati o adresa de e-mail falsa, de a pretinde a fi altcineva decat Dumneavoastra sau in alt fel sa ne induceti in eroare pe noi sau terte parti cu privire la originea oricaror comentarii si contributii. Sunteti singurul responsabil pentru orice comentarii si contributii pe care le faceti si pentru acuratetea acestora. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru orice comentarii si contributii postate de dvs. sau oricare alta terta parte.

 

SECTIUNEA 11. INFORMATIILE PERSONALE

Furnizarea de catre Dumneavoastra a datelor personale catre acest website este guvernata de Politica noastra privind Datele Confidentiale (Confidentialitate GDPR).

 

SECTIUNEA 12. ERORI, IMPERFECTIUNI SI OMISIUNI

Ocazional pot fi informatii in site-ul nostru sau in oferta noastra care contin erori tipografice, de tastare, de acuratete sau omiteri care pot fi in legatura cu descrierea serviciilor, preturilor, promotiilor, ofertelor, taxelor de livrare, duratei livrarii sau disponibilatatii in stoc. Noi ne rezervam dreptul de a corecta orice eroare, imprecizie sau omitere si sa schimbam sau actualiza informatii sau sa anulam comenzi daca orice informatie din oferta noastra sau orice alt website tert implicat este imprecis, oricand si fara notificare prealabila (inclusiv dupa ce Dumneavoastra ati plasat o comanda).

Nu ne luam nici o obligatie sa actualizam, modifica sau clarifica informatii in website-ul nostru sau in orice alt website implicat, incluzand aici dar fara a se limita la informatii legate de pret, exceptandu-le pe cele cerute de lege. Nici o data specificata in website sau in oferta noastra sau in website-urile tertilor referitoare la actualizari sau modificari nu poate fi luata ca indicatie precum ca toate informatiile din oferta sau din website-urile tertilor au fost actualizate sau modificate.

 

SECTIUNEA 13. RESTRICTII IN FOLOSIRE

In afara celorlalte restrictii stipulate in acesti Termeni si Conditii, este interzisa folosirea acestui website sau a continutului sau: (a) pentru orice scop ilegal; (b) pentru a solicita altora sa actioneze sau sa participe in orice act ilegal; (c) pentru a incalca orice lege internationala, federala, locala sau statala, reguli, legi sau hotarari locale; (d) sa încalce drepturile noastre de proprietate intelectuala sau drepturile de proprietate intelectuala ale altora; (e) pentru a hartui, abuza, insulta, a face rau, defaima, calomnia, discredita, intimida sau a discrimina pe baza pe sex, orientare sexuala, religie, etnie, rasa, vârsta, origine nationala sau handicap; (f) pentru a prezenta informatii false sau care induc în eroare; (g) pentru a încarca sau transmite virusi sau orice alt tip de cod daunator care va fi sau poate fi utilizat în orice mod in care va afecta functionalitatea sau functionarea Serviciului sau a oricarui site relevant sau alte site-uri; (h) pentru a colecta sau a urmari informatiile personale ale altora; (i) pentru spam, “phishing”, colecta, pentru programe de genul “pretext”, “spider”, “crawl”, sau “scrape”; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) in asa fel incat sa interfereze cu sau eludeze elementele de securitate ale Serviciului sau orice alt site relevant sau alte site-uri. Ne rezervam dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau oricarui alt site relevant pentru încalcarea oricareia dintre utilizarile interzise.

 

SECTIUNEA 14. LIMITARE A GARANTIILOR SI RESPONSABILITATII

Noi nu garantam ca utilizarea de catre Dumneavoastra a serviciului nostru va fi neîntrerupta, sau în timp util, sigura sau fara erori.

Nu garantam ca rezultatele care pot fi obtinute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de incredere.

Sunteti de acord ca, din când în când, noi putem elimina serviciul pe perioade de timp nedeterminate sau de a anula serviciul în orice moment, fara notificare.

Sunteti de acord în mod expres ca utilizarea sau incapacitatea Dumneavoastra de a utiliza serviciul este pe riscul Dumneavoastra. In mod special sunteti de acord ca Serviciul si toate serviciile prestate catre Dumneavoastra prin intermediul Serviciului (cu exceptia celor mentionate în mod expres de catre noi) sunt furnizate “ca atare” si “asa cum sunt disponibile” pentru utilizarea Dumneavoastra, fara nici o reprezentare, garantie sau conditii de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv toate garantiile implicite sau conditii de vandabilitate, calitate vandabila, adecvare pentru un anumit scop, durabilitate sau titlu.

În nici un caz Asociatia Profedu nu va fi raspunzatoare pentru orice prejudiciu, pierdere, sau revendicare, directe, indirecte sau accidentale, daunele punitive, speciale, sau pe cale de consecinta de orice natura, inclusiv, fara a ne limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderea datelor, costurile de înlocuire, sau orice daune similare, fie pe baza de contract, prejudiciu (inclusiv neglijenta), care decurg din utilizarea Serviciului sau oricaror altor produse achizitionate cu ajutorul Serviciului sau pentru orice alta revendicare legata în orice mod de a utilizarea Serviciul sau oricarui alt produs, incluzând, dar fara a se limita la acestea, orice erori sau omisiuni în orice continut, sau orice pierdere sau daune de orice fel aparute ca urmare a utilizarii Serviciului sau oricarui continut (sau produs) postat, transmis, sau in alt fel puse la dispozitie prin intermediul Serviciului, chiar daca ati fost informat de posibilitatea lor. Pentru ca in anumite cazuri nu se permit excluderea sau limitarea raspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de cazuri raspunderea noastra este limitata în masura maxima permisa de lege.

 

SECTIUNEA 15. DESPAGUBIRI

Sunteti de acord sa despagubiti si sa aparati Asociatia Profedu de orice revendicare sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, facuta de catre orice terta parte din cauza sau care decurg din încalcarea acestor Termeni si Conditii de furnizare a serviciilor sau documentele pe care le încorporeaza prin referinta sau din încalcarea vreunei legi sau a drepturilor unei terte parti.

 

SECTIUNEA 16. DIVIZIBILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni si Conditii de utilizare este determinata ca fiind ilegala, nula sau inaplicabila, aceasta prevedere va fi totusi aplicabila în cea mai mare masura permisa de legea aplicabila, iar portiunea neaplicabila va fi considerata a fi eliminata din acesti Termeni si Conditii, iar o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea oricarei alte prevederi.

 

SECTIUNEA 17. REZILIEREA

Obligatiile si responsabilitatile partilor contractate înainte de data încetarii vor supravietui rezilierii acestui acord, pentru toate scopurile.

Acesti Termeni si Conditii de utilizare produc efecte pâna la denuntarea lor de catre Dumneavoastra sau de catere noi. Puteti anula Termenii serviciului în orice moment anuntandu-ne ca nu mai doriti sa folositi serviciile noastre sau când nu mai utilizati site-ul nostru.

În cazul în care, în opinia noastra exclusiva, nu ati reusit, sau banuim ca nu ati reusit, sa va conformati cu orice termen sau prevedere a acestor Conditii de utilizare, putem, de asemenea, sa reziliem prezentul acord în orice moment, fara notificare si veti ramâne raspunzator pentru toate sumele datorate pâna la si inclusiv data terminarii; si/sau în consecinta, se poate limita sau opri accesul la serviciile noastre (sau orice parte a acestuia).

 

SECTIUNEA 18. INTREGUL ACORD

Esecul nostru de a exercita sau pune in aplicare orice drept sau prevedere a acestor Conditii de utilizare nu va constitui o renuntare la acest drept sau prevedere.

Acesti Termeni de utilizare si orice politici sau reguli de exploatare postate de noi pe acest site sau în ceea ce priveste Serviciul constituie întregul acord si întelegere între Dumneavoastra si noi si guverneaza utilizarea de catre Dumneavoastra a Serviciilor, înlaturând orice acorduri anterioare sau actuale, comunicari si propuneri , orale sau scrise, între noi si Dumneavoastra (incluzând, dar fara a se limita la acestea, orice versiuni anterioare ale Termenilor serviciului).

Orice ambiguitate în interpretarea acestor Conditii de furnizare a serviciilor nu se va indrepta împotriva partii de redactare.

 

SECTIUNEA 19. LEGI APLICABILE

Acesti Termeni de utilizare si orice acorduri separate prin care va punem la dispozitie servicii sunt guvernate si interpretate în conformitate cu legile din România (un membru al Comunitatii Europene).

 

SECTIUNEA 20. MODIFICARI ALE TERMENILOR SERVICIULUI

Puteti revedea cea mai recenta versiune a Termenilor serviciului, în orice moment, in aceasta pagina.

Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, sa actualizam, modificam sau sa înlocuim orice parte a acestor Conditii de furnizare a serviciilor prin publicarea actualizarilor si modificarilor pe site-ul nostru. Este responsabilitatea Dumneavoastra sa verificati site-ul nostru periodic pentru modificari. Utilizarea continua sau accesul la site-ul nostru sau a serviciului dupa afisarea oricaror modificari ale acestor Conditii de furnizare a serviciilor constituie o acceptare a acestor modificari.

 

SECTIUNEA 21. DATE DE CONTACT

Întrebari cu privire la Termenii serviciului pot fi trimise la adresa de email [email protected].